Unilever volgt Heineken op als ‘beste interactieve adverteerder’

Unilever heeft donderdagavond bij de uitreiking van de SpinAwards (prijzen voor interactieve communicatie/reclame) de prijs voor beste inter- actieve adverteerder gewonnen en stoot daarmee Heineken van de troon. Unilever laat zien dat ook de grote opdrachtgevers steeds beter de weg naar interactie- ve media weten te vinden," zei de jury over de prijs voor Unilever, zo melden de diverse online vakmedia. "Lef is niet alleen te vinden onder bierbrouwers." De afgelopen jaren won Heineken steeds de prijs

voor beste interactieve adverteerder, met één uitzondering: in 2004 werd Unilever verkozen tot beste online adverteerder.

De jury voorts over het was- en voedingsmiddelenconcern: "Dit jaar wint een traditionele organisatie met traditionele merken de prijs voor Beste Interactieve Adverteerder. Met Axe en de Omo Buitenspeel Bond geeft Unilever het goede voorbeeld. De SpinAwards hoopt dat ook andere opdrachtgevers geïnspireerd raken door Unilever." Unilever won een zilveren SpinAward voor de Omo Buitenspeel Bond. Andere adverteerders die in de prijzen vielen waren Douwe Egberts, Volvo, ABN Amro, Centraal Beheer Achmea, Heineken en Red Bull.

De vakprijs beste interactieve bureau ging naar Lemz. Beste online campagne was er eentje van Sire (Stichting Ideele Reclame), "'Ik zie, ik zie wat jij niet ziet''/ACHTUNG!.

Lees ook:Gouden inhaak-competities EK Voetbal en OS van start
Lees ook:Reclameprijzen voor campagnes Albert Heijn en Kon. Landmacht
Lees ook:Filmpje van Hertog Jan wint prijs Pre-roll van het Jaar 2012
Lees ook:Gouden Effies 2006 naar: 3FM, Actimel, AH, Unox en Luchtmacht
Lees ook:Reclame voor Iglo gekozen als beste tijdschriftenadvertentie van ’07

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.