Louisa & Rosanna in Pride Week Special-reclame vrouwenzender TLC

Ook TLC, dat zich dé non-fictie lifestyle vrouwenzender van Nederland noemt, gaat aandacht besteden aan de komende Gay Pride in AmsterdaTLC Pridem. Op de zender wordt vanaf a.s. maandag 1 augustus de liefde gevierd met onder andere de Louisa & Rosanna Pride Special, blijkt uit bijgaande advertentie vanochend in de Volkskrant (KLIK erop om te vergroten). Het advies van de tv-zender, zusje van onder meer Discovery: Wees jezelf. Hou van wie je wilt! En daar sluiten we ons natuurlijk bij aan, bij Reclamewereld. De site geciteerd over het ‘unieke Limburgse liefdeskoppel’: ”Louisa & Rosanna droomt ervan om een gezin te stichten. Ze realiseren zich dat het als transgenders niet eenvoudig is om deze droom teverwezenlijken, maar weten ook dat niets onmogelijk is in deze tijd. Om zich te oriënteren op de mogelijkheden en het aanstaande ouderschap gaan ze op een zoektocht langs andere stellen die niet op de traditionele manier hun kind hebben gekregen.” Ook hier meer over de programmering en de zender.

 

Lees ook:TV-zender TLC komt weer met Gay Week, inclusief Louisa & Rosanna
Lees ook:Gemeente Amsterdam trots op Gay Pride meldt inhaker
Lees ook:TV-zender TLC maakt reclame voor Gay Weekend
Lees ook:De Nieuwe Wildernis 26 september in bios – reclametrailer
Lees ook:Naar ‘Dream Island’ met Heineken kondigt spotje aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.