Colofon

 Michael foto juni 2015Reclamewereld.blog.nl is een nieuwsblog -of online nieuwsmagazine- gericht op de ”reclameconsument”, op iedereen geïnteresseerd in de wondere wereld van reclame. Een onafhankelijk blog met allerlei nieuwtjes over reclameontwikkelingen. Waarbij we ook de kritiek op reclame niet negeren. Bedoeling is een brug te slaan tussen ”het publiek” en de reclamebranche. Het blog informeert niet alleen – waar de kritische noot niet wordt geschuwd – maar heeft ook een educatieve doelstelling en probeert ook te vermaken.

Reclamewereld.blog.nl wordt dagelijks gemaakt door Michael van Os (foto), reclame-expert en liefhebber en is sinds 12 september 2006 ”open.” Nadat enige tijd is proefgedraaid. Van Os is 11 jaar hoofdredacteur geweest, en twee jaar adjunct, van Adformatie, vaktitel over reclame, media en marketing en werkte eerder onder meer als correspondent van het Amerikaanse vakblad AdAge. Sinds begin 2006 is hij actief als freelancer journalist in de communicatie- en sportbranches.

Voor tips, suggesties, op- en aanmerkingen e.d. -en ook voor eventuele correcties- voor Reclamewereld.blog KAN HIJ BEREIKT WORDEN VIA: [email protected]

Reclamewereld.blog.nl maakt deel uit van het netwerk van professionele themablogs van blog.nl, dat in juni 2005 van start ging. Het netwerk van Blog Online omvat ruim 80 themablogs, samen goed voor 3 miljoen bezoeken per maand.

Adverteren op dit blog over reclame? Dat kan natuurlijk. Wilt u adverteren op de blogs van Blog Online, inclusief deze, bel dan 020 4459931 voor meer informatie. Specifieke doelgroepen of een heel breed publiek benaderen behoort tot de mogelijkheden (via buttons en banners tot allerlei vormen van sponsoring).