Cyprus als vakantiebestemming gebracht in reclame Neckermann Reizen

CyprusDat was heel vroeger wel anders, maar hoor je tegenwoordig wel eens akelige dingen over het eiland Cyprus, gelegen op vier uur vliegen van Nederland, in het zuidoosten van de Middellandse Zee? Nee, toch. En nu staat er vandaag ineens een advertentie in De Telegraaf van Neckermann Reizen met oproep om naartoe op vakantie te gaan. Van NR hoor je trouwens ook maar weinig dezer dagen, na dat rappende jongetje van een half jaar geleden. De tekst: ”Op Cyprus vind je schitterende natuur, indrukwekkende cultuur, gastvrije bevolking en de zon schijnt er het hele jaar! Het eiland heeft alles voor een geslaagde vakantie: zon, mooie stranden, authentieke dorpjes, bergenen culturele bezienswaardigheden. Geniet van het eten en de lekkere wijnen in de uitstekende restaurants. Maak heerlijke strandwandelingen, tuur over het water, terwijl je kijkt naar de ondergaande zon. Je komt weer helemaal bij.” Maar waarheen dan, op Cyprus? Naar het zuidelijke, Griekse deel, neem ik aan. De advertentie zwijgt daarover.

Lees ook:‘Grootste reclamecampagne ooit’ voor Turks Verkeersbureau
Lees ook:Barolo en Chateauneuf du Pape in reclame kerststunt van Dirk
Lees ook:Arie Boomsma’s Bounty-spotje voor Holy Soda
Lees ook:Waterlast is voorbij zegt ‘vakantieland Duitsland’ in reclame
Lees ook:Lidl gooit alle Oranje kleding in de reclame

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.