Mozart’s Don Giovanni in Utrechtse Werkspoorkathedraal meldt buitenreclame

Don Giovanni UtrechtDon Giovanni is een enorme verleider, duizenden vrouwen heeft hij op zijn beroemde lijst staan. ‘Nooit is hij gehinderd door zijn geweten. Tot hij op een avond een moord pleegt…’  Het is maar opera, hoor ;-) . Vanaf medio volgende maand is Mozart’s Don Giovanni door Holland Opera op locatie in de Werkspoorkathedraal in Utrecht (KLIK op buitenreclame om te vergroten), geregisseerd door Joke Hoolboom. De productie is ism orkest de Nieuwe Philharmonie Utrecht onder leiding van Johannes Leertouwer. DeWerkspoorkathedraal is volgens de organisatoren van Don Giovanni een ‘zeer theatrale ruimte in de sfeer van industriële vormgeving uit de vorige eeuw.’ Een jonge cast van zangers en orkest spelen er voorstellingen van 16 augustus t/m 3 september.

Lees ook:Hennes & Mauritz presenteert met zangers Fashion Against Aids
Lees ook:Met ‘Don’t Fake’ it haakt Durex in op WK-voetbal
Lees ook:Feyenoord durft: adverteren voor seizoenkaarthouders
Lees ook:Topverkoper Bob Giovanni terug in spotje Old Spice over ‘Tough Mudder’
Lees ook:Giovanni van Bronckhorst centraal in reclamefilmpje Garuda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.