Per puzzel met prijs van €2.500 reclame gemaakt door Postcode Loterij

Opmerkelijk reclame in de krant, in dit online tijdperk. Een ouderwetse woordzoekerpuzzel waaraan je gratis mee kunt doen en kans maakt op €2.5Postcodeloterij Puzzel00 (1x), een Reiskoffer (5x) of een Hema Cadeaukaart van €29 (50x). Er staat keurig ‘advertentie’ boven. Tweemaal, van Het Parool, de avondkrant waaruit we ‘m gisteren plukten, en van de adverteerder zelf, de Nationale Postcode Loterij. Je kan zelfs meedoen vanuit dit bericht; KLIK erop om te vergroten, zodat je de details kunt lezen. Je kunt je oplossing ook nog eens gratis doorbellen via 0800-1123, maar je krijgt dan wel een ‘aanbod’ om deel te nemen aan een van de drie zusterloterijen Nationale Postcode Loterij, de Vriendenloterij en de BankGiroLoterij, zeggen de uiterst kleine lettertjes onderaan. Voor niets gaat de zon op, niet waar (hopelijk vandaag weer ;-) . We gaan er vanuit dat je ook kunt winnen als je ‘nee dank u’ zegt. De actie loopt nog langere tijd, t/m 25 november 2015. Alle prijswinnaars worden gebeld en gepubliceerd ‘vanaf 30 december’. Staat ook in de kleine lettertjes. De volledige actievoorwaarden zijn hier te lezen (oja: alleen voor 18+-ers).

PS Ben benieuwd wie de oplossing het eerst op de sociale media gooit, de verleiding is groot. Maar dan snij je je wel in de eigen vingers, want dan is de kans dat je wat wint nog veel kleiner. En is is natuurlijk al minimaal. Of niet soms?

Lees ook:Doe maar lekker duurzaam-eetspotje Nationale Postcode Loterij samen met AH en Unilever
Lees ook:Na spannende Klassieker komt Feyenoord met rebus voor fans meldt advertentie
Lees ook:VriendenLoterij neemt plaats in van Sponsor Bingo Loterij
Lees ook:Minder reclame Postcode Loterij op verzoek van minister en publiek
Lees ook:Reclame Postcode Loterij met daarin een BMW is ‘misleidend’

3 reacties op “Per puzzel met prijs van €2.500 reclame gemaakt door Postcode Loterij

 1. Alice Berk

  wat is jullie puzzelactie ongelooflijk nep. ik heb geprobeerd de uitslag door te bellen. na een hele lange wachttijd, toen ik eindelijk aan de beurt was werd de verbinding verbroken.
  waardeloos.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Sabine Dièz Damen

  Ik denk dat de oplossing van de woord zoeker in de krant is : ZELDZAAM
  met vriendelijke groet van Sabine-Dièz

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.