Gratis kaartjes pretparken in de reclame bij … Wijnvoordeel.nl

Als de kinderen nu maar niet gaan jengelen: ”Papa, wanneer koop je weer bij Wijnvoordeel, ik wil zo graag naar Beekse Bergen” . Hun wijn is ‘supervoordelig’ roepen ze altijd bij Wijnvoordeel.nl, nu komt daar iets verrassends bij. Hun … pretparkkaartjes zijn dat ook. Blijkt uit bijgaande advertentie die we vanochtend uit de Volkskrant plukten: ‘Elk 2e ticket gratis‘ (KLIK erop om te vergroten). ”Geniet nog deze zomer met Wijnvoordeel.nl zeer voordelig in een van de top pretparken in Nederland en België. Bij ons geen spaaracties, zegeltjes plakken of munten sparen maar gewoon simpel bij iedere bestelling,” aldus de tekst. Als deelnemende parken worden genoemd Slagharen, Bobbejaanland, Beekse Bergen, Hellendoorn en Oceade. Actievoorwaarden: zie de site. De actie geldt trouwens ook voor onze zuiderburen via Wijnvoordeel.be.

Lees ook:Kruidvat kondigt ‘Pretparken Première’ aan in advertentie
Lees ook:Blijdorp boos: Bokito-reclame van Beekse Bergen ‘stijlloos’ genoemd
Lees ook:Alcoholpreventie stapt naar reclamewaakhond: wijn te goedkoop
Lees ook:Is gratis echt gratis of gewoon goede marketing?
Lees ook:Sparen voor restaurantkortingen bij Albert Heijn aangekondigd in nieuw spotje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.