Sparen voor restaurantkortingen bij Albert Heijn aangekondigd in nieuw spotje

We hebben weer een zomerhit,’ kondigt AH’s voormalige supermarktmanager Harry aan. Alleen per stem, natuurlijk. En dat is: bij Albert Heijn sparen voor een gratis 2e driegangenmenu bij een restaurant naar keuze. Bij ruim 1.500(!) in Nederland en België, in samenwerking met Iens, de ‘grootste restaurant- en reserveringssite van Nederland’. Leuke actie, die Restaurantweken van Appie deze zomer. Je krijgt 1 AH

Restaurantzegel bij iedere €10 aan boodschappen. Bij online bestellen ontvang je zelfs minimaal 4 AH Restaurantzegels. Met je volle spaarkaart van 10 zegels kun je via AH Rrestaurantactie reserveren. Op de site kun je ook je spaarboekje downloaden en de restaurants in de gewenste regio bekijken, plus uiteraard de voorwaarden zien.

Lees ook:Reserveren kan tot eind januari meldt advertentie restaurantactie Albert Heijn en Iens
Lees ook:Gratis Thomas/Rosenthal-messen in reclame Dekamarkt
Lees ook:Everybody Appie! nieuwe slogan in ‘Albert Heijn van Magda’-spotje
Lees ook:‘s Werelds beste reclame te zien in Amsterdam
Lees ook:Boerderij-mini’s in de reclame bij Albert Heijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.