Riem/meisjeslegging: terugroepadvertentie H&M

H&M terugroepadvertentieWeer een terugroepadvertentie in de krant, deze keer van H&M. Het betreft een plastic riem met strik verkocht in combinatie met meisjeslegging in verschillende kleuren. ”De metalen onderdelen van de riem kunnen losraken en bij inname verstikkingsgevaar veroorzaken,” meldt de advertentiemet excuses  in Metro woensdag j.l. Het betreft de maten 92 en 98. Retourneren naar een van de winkels is het advies; een kassabon is niet noodzakelijk. Aankoopbedrag krijg je uiteraard terug. Mail voor meer info naar [email protected] of bel betaald (das raar) naar klantenservice 0900-1988 (7,5 ct per gesprek excl. kosten mobiele telefoon).  Aangezien tekst advertentie niet leesbaar is ondanks vergroting door eroop te klikken, heb ik ‘m even opgetikt in de overlees.De tekst van de veiligheidswaarschuwing per advertentie van H&M in Metro woensdag:

”Artikelnummer (te vinden op het wasetiket): 0189821 of 01716997 of 978210. Originele verkoopprijs: €12,95 (afgeprijsd naar €5 en €7). Omschrijving: Plastic riem met strik, verkocht in combinatie met meisjeslegging in verschillende kleuren.

Uit voorzorg heeft H&M besloten de riem terug te roepen die verkocht is in combinatie met de meisjeslegging in de maten 92 en 98. De metalen onderdelen van de riem kunnen losraken en bij inname verstikkingsgevaar veroorzaken.

Mocht u in het bezit zijn van deze riem, dan adviseren wij u om deze per direct niet meer te gebruiken en te retourneren bij een van onze winkels. Een kassabon is hierbij niet noodzakelijk. Uiteraard ontvangt u het volledige aankoopbedrag retour.

Producten van H&M ondergaan strenge kwaliteits- en veiligheidseisen in zowel eigen als externe laboratoria. H&M betreurt het ten zeerste dat dit artikel ten onrechte door de veiligheids- en kwaliteitstesten is gekomen.

Bij vragen kunt u contact opnemen met onze Klantenservice via 0900-1988 (7,5 ct per gesprek excl. kosten mobiele telefoon) of mail naar [email protected]

Lees ook:Terugroepreclame schuimrubber baby voetbal H&M
Lees ook:Veiligheidswaarschuwing over Playing Kids zwemvleugels van Kruidvat
Lees ook:Veiligheidswaarschuwing over Patrull kinderhekjes van Ikea meldt terugroep advertentie
Lees ook:Veiligheidswaarschuwing over groene en goudgele schepeitjes van Jamin meldt advertentie
Lees ook:Gezondheidswaarschuwing over Moscovische Tulband meldt Vomar in advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.