Veiligheidswaarschuwing over groene en goudgele schepeitjes van Jamin meldt advertentie

Een advertentie van Jamin in de dagbladen vandaag, met een ‘Belangrijke veilig- heidswaarschuwing‘ (KLIK erop om te vergroten, waardoor de tekst leesbaar wordt)’ Het Ooserhoutse bedrijf -bijgaande foto van de eitjes plukten we van de Jamin-site- heeft besloten twee smaken paaseitjes uit voorzorg uit haar winkels terug te halen, want mogelijk ‘kleine kunststof deeltjes’ erin. Remember Mars? Jamin in de tekst (zie ook de site): ”Het betreft hier de kleine schepeitjes met een groeneen een goudgele wikkel (zie foto in aanhef bericht en op site) in de smaken ‘Cookies & Cream’ en ‘Massief wit.’ Zie de tekst over hoe ze zijn geleverd – de data. ”Omdat er meerdere smaken eitjes verpakt zijn in een groene en (goud)gele wikkel, verwijzen wij consumenten naar de ei-kleurwijzer op onze website (www.jamin.nl) of naar de ei-kleurwijzer in onze winkels,” aldus de tekst.

De betreffende eitjes kunnen worden teruggebracht naar de winkel, waarna het aankoopbedrag worden vergoed, zegt Jamin, dat zijn verontschuldigingen aanbiedt voor dit ongemak. Voor nadere inlichtingen kunnen klanten hier terecht of mailen naar: [email protected] of contact opnemen met de gratis servicelijn van Jamin: 0800 201711.

Lees ook:Tom Tom reageert in advertentie op ‘politiesamenwerking’
Lees ook:Jamin’s reclamegezicht Ton van Duinhoven overleden
Lees ook:Frank ‘Jumbo’ Lammers in de Paas-maling genomen
Lees ook:‘Zonder toeslag op pompprijs’-reclame MultiTankcard
Lees ook:Zwarte Piet-boycot met gedicht in advertentie ontkend door Albert Heijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.