Veiligheidswaarschuwing over Patrull kinderhekjes van Ikea meldt terugroep advertentie

Belangrijke veiligheidswaarschuwing en terugroepactie van  Ikea in de krant vandaag, het betreft Patrull kinderhekjes. Het woonwarenhuis verzoekt klanten die ze, met toevoegingen Fast, en Klämma en alleen Patrull,  niet meer te gebruiken, en terug te brengen naar een Ikea-vestiging, meld t de advertentie in diverse dagbladen vandaag (KLIK erop om te vergroten). Om het aankoopbedrag terug te krijgen is het niet nodig om de kassabon te laten zien. ”Ikea heeft meldingen ontvangen over het onverwachts opengaan van de kinderhekjes waarbij kinderen van de trap zijn gevallen. IKEA heeft ook enkele meldingen van lichamelijk letsel ontvangen; in die gevallen was medische behandeling noodzakelijk.” Veiligheid voor kinderen heeft bij ons altijd de hoogste prioriteit, aldus het bedrijf, reden waarom deze  terugroepactie is gestart. De tekst verder: ”In Nederland zijn de PATRULLFAST kinderhekjes (wit en beuken) verkocht sinds april 1998, PATRULL KLAMMA kinderhekjes (wit) zijn verkocht sinds april 2012 en de PATRULL kinderhekjes (wit) sinds april 2014.” Op IKEA.nl staan de montage-instructies vermeld. Het bedrijf biedt haar excuses aan voor eventuele ongemakken. Voor meer informatie kan je contact opnemen via het gratis telefoonnummer 0800-4532649.

Lees ook:Veiligheidswaarschuwing drie plafondlampen Ikea gemeld in advertentie
Lees ook:Terugroepreclame voor Gunggung schommels Ikea
Lees ook:Terugroepactie IKEA: kinderspeeltenten merk BUSA (advert)
Lees ook:Veiligheidswaarschuwing over Playing Kids zwemvleugels van Kruidvat
Lees ook:Waarschuwingsreclame Ikea voor Patrull nachtlichtje met sensor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.