Veiligheidswaarschuwing over Playing Kids zwemvleugels van Kruidvat

Een dag na de ‘Belangrijke veiligheidswaarschuwing’ en terugroepactie van  Ikea (betreffende Patrull kinderhekjes) is het de beurt aan Kru idvat. In de advertentie, geplukt uit De Telegraaf vanochtend (KLIK erop om te vergroten, excuses voor de slechte reproductie) meldt Kruidvat dat de Playing Kids zwemveugels die onlangs in hun winkels werden verkocht voldoen niet aan de veiligheidseisen. ”De naden van de zwemvleugels zijn niet sterk genoeg, waardoor het risico bestaat dat ze kunnen scheuren. Als de zwemvleugels scheuren ontstaat gevaar van verdrinking.” Het betreft de volgendezwemvleugels: Playing Kids, afmeting 25 x 15 cm, EAN 4894532057238 (roze) of 4894532057245 (geel). € 0,89; Playing Kids, afmeting 23 x 15 cm, EAN 4894532058075 (kikker), 4894532058068 (inktvis) of 4894532058082 (lieveheersbeestje), € 1,49. De zwemvleugels werden vanaf 16 mei verkocht in alle Kruidvat-wmkels en online, aldus het bedrijf in de advertentie vandaag. En: Als je in het bezit bent van deze zwemvleugels, stop dan met het gebruik en breng ze terug naar één van de Kruidvat-winkels. waar je het aankoopbedrag uiteraard volledig terug krijgt. ”Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit en veiligheid van onze producten. Onze excuses voor het ongemak,” besluit Kruidvat de advertentie van vandaag. Voor meer informatie kan tijdens kantooruren telefonisch contact worden opgenomen met de gratis servcelijn, tfnr 0800 -12111 of via Kruidvat/zwemvleugels.

Lees ook:Terugroepreclame onveilige aluminium kruik Bambino van Kruidvat
Lees ook:Terugroepreclame voor onveilige Bed Box Kruidvat
Lees ook:‘Raam ooievaar’ Kruidvat en Prijsmepper onveilig voor kleine kinderen zegt terugroep-advertentie
Lees ook:Smurf Moodlight 20cm met adapter onveilig meldt advertentie Kruidvat
Lees ook:Terugroepreclame Led oplaadbare theelichten Kruidvat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.