Lidmaatschap Het Legioen in reclame Feyenoord

De site meldt: ‘Ruim 40.000 supporters gingen jou voor. Samen maken we Feyenoord sterker!’ De Rotterdamse Eredivisionist die, zoals bekend, een innige -e n zinnige- reclame-relatie heeft met gratis dagblad Metro, maakt vandaag reclame voor het lidmaatschap van Het Legioen (KLIK erop om te vergroten). En er is haast geboden. Meld je uiterlijk donderdag 8 oktober aan als lid, dan kun je direct profiteren van voorrang en korting op kaarten voor de Klassieker in de beker [Feyenoord-Ajax vindt al plaats op woensdagavond 28 oktober, om 19.45 uur-MvO], meldt bijgaande advertentie. Op genoemde site van Het Legioen worden meer voordelen genoemd van het lidmaatschap: 11 keer per jaar Feyenoord Magazine en 10% korting in de Feyenoord fanshop (ook online).

Lees ook:Kaarten winnen voor bekerduel Feyenoord-Ajax in de reclame als lezersactie Metro
Lees ook:Advertentie Feyenoord in teken van 12.12.12 en Legioen
Lees ook:Sinterklaaspakket Feyenoord in de reclame bij Metro
Lees ook:Op ‘favoriete Feyenoord-momenten’ stemmen plus Nieuwjaarswensen in advertentie Metro
Lees ook:Nieuwe Adidas uit-shirts Feyenoord verloot door dagblad Metro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.