Sinterklaaspakket Feyenoord in de reclame bij Metro

Opmerkelijk blijft het, die commerciële band van gratis dagblad Metro met Feyenoord. Regelmatig staan er advertenties van de Rotterdamse voetbalclub in. Nu ook weer vandaag, een Sinterklaas-actie. Te koop voor nog geen tientje is een Feyenoord Sinterklaas-pakket (KLIK op advertentie om wat te vergroten). De tekst: ”Feyenoord- en Metro hebben een speciaal Feyenoord Sinterklaaspakket samengesteld voor de echte Feyenoord-supporter. In het pakket zit een Feyenoord Sinterklaas DVD met 11 leuke liedjes en een minispeelfilm, een Feyenoord kruidnoten- zakje en een gratis lidmaatschap van Juniorclub Kameraadjes tot en met het einde van het seizoen 2014-2015. Geef jij de Feyenoord traditie door? Bestel het Feyenoord Sinterklaaspakket vóór 2 december via Feyenoord/sinterklaasactie.” Niks mis mee hoor en bovendien, Metro’s grote zus De Telegraaf is altijd dik met Ajax

Lees ook:Lidmaatschap Het Legioen in reclame Feyenoord
Lees ook:Nieuwe Adidas uit-shirts Feyenoord verloot door dagblad Metro
Lees ook:Voor doelpunt van het seizoen stemmen roept advertentie Feyenoord op
Lees ook:ReclameSint in blindtest met Bolletje’s Truffelkruidnootjes
Lees ook:Na Ajax pakt ook Feyenoord uit in de reclame, met Adventskalender

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.