Kaarten winnen voor bekerduel Feyenoord-Ajax in de reclame als lezersactie Metro

Kaarten winnen voor bekerduel Feyenoord-Ajax kan, meldt een advertentie vandaag in gratis dagblad Metro, als lezersactie. Yess, dat moet mensen gelukki g maken. Alleen voor Feyenoordfans, neem ik aan . Maar dat  geluk is niet voor velen weggelegd; voor vier vrienden, om precies te zijn. Zoals eerder hier opgemerkt hebben die krant, een dagbladmerk van TMG, en de in grote vorm verkerende Rotterdamse club een innige samenwerking op reclame/ marketinggebied. KLIK op de advertentie om te vergroten. Maar deze actie is een combi van Metro, De VriendenLoterij en Feyenoord, blijkt uit de tekst, voor de zekerheid toch maar even opgetikt, mocht goede lezen niet lukken: ”Feyenoord speelt woensdag 28 oktober thuis de bekerwedstrijd tegen Ajax en jij kunt daarbij aanwezig zijn! De VriendenLoterij geeft in samenwerking met Metro en Feyenoord een unieke prijs weg. Bekijk de Klassieker op de beste plaats in De Kuip: samen met drie vrienden zit je in de exclusieve VriendenLoterij VIP dug-out, direct aan de rand van het veld. Dichterbij zit geen enkele supporter! Voor en na afloop van de wedstrijd word je met je vrienden ontvangen in het Maasgebouw. Hier kun je gezellig de wedstrijd bespreken, onder het genot van een drankje en live muziek. Ook ontvang je een parkeerkaart, zodat je direct naast De Kuip kunt parkeren.” Klik op deze site voor alle informatie en inschrijven, voor een gratis gokje .

[PS] Leuk blog, Reclamewereld? Like ons dan HIER graag.

Lees ook:Fox maakt reclame voor klassieker Feyenoord-Ajax
Lees ook:Cadeaupakket van €75 in Kerstreclame bij Ajax
Lees ook:Sinterklaaspakket Feyenoord in de reclame bij Metro
Lees ook:Van Bronckhorst & zoon & Olli in Feyenoord-spot Blijdorp
Lees ook:Nieuwe Adidas uit-shirts Feyenoord verloot door dagblad Metro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.