Nieuwe Adidas uit-shirts Feyenoord verloot door dagblad Metro

Gratis dagblad Metro van De Telegraaf lijkt tegenwoordig wel het commerciële huisorgaan van Feyenoord . Na de uitingen erin van vrijdag j.l. -over onder meer de club zelf en Heineken- nu en advertentie om aan te kondigen dat je het nieuwe uitshirt van de club k unt winnen. ‘Metro geeft 40 splinternieuwe uitshirts van Feyenoord weg!‘ meldt de onderkop. KLIK op afbeelding hiernaast om ‘m wat te vergroten. De tekst: ”Opel siert net als vorig seizoen als hoofdsponsor de voorkant van het shirt en Feyenoord heeft dit jaar een nieuwe kledingsponsor Adidas. Het shirt is vanaf zondag 20 juli te koop via de officiële verkoopkanalen van Feyenoord, maar is bij Metro te winnen.” Ga naar Metronieuws/Feyenoord en laat je gegevens achter, meldt de advertentie in Metro verder. Winnaars krijgen automatisch bericht. Deze actie loopt t/m vrijdag 25 juli. ”Wil je geen gokje wagen en het uit-shirt direct bestellen ga voor meer informatie
online naar Feyenoord fanshop.nl of naar één van de Fanshops van Feyenoord.”

Lees ook:Karaoke zingen als reclame voor Feyenoord’s nieuwe thuisshirt van Adidas
Lees ook:Even reclame maken voor Adidas’ nieuwe Ajax-voetbalshirt
Lees ook:Van Bronckhorst & zoon & Olli in Feyenoord-spot Blijdorp
Lees ook:‘Beste opleider van het WK’ pronkt Feyenoord in club-advertentie
Lees ook:Heineken nu verkrijgbaar in Feyenoord’s De Kuip meldt advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.