Splitsingswet gaat ten koste van duurzaamheid waarschuwen advertenties in dagbladen

Een bonte groep van 40 bij duurzaamheid betrokken ondernemers, (oud) hoogleraren, directeuren van goede doelenorganisaties en (oud-) politici en zelfs ‘n topburgemeester doet vandaag een ‘dringende oproep’ per dagblad- advertentie aan de Tweede Kamer. Gepleit wordt voor ‘behoud van zeggenschap over de Nederlandse energievoorziening’. Dus de splitsingswet moet onmiddellijk in de kast.  De advertentie plukten wij vandaag uit de Volkskrant, maar staat ook in De Telegraaf en andere dagbladen (KLIK erop om wat te vergroten, maar alles goed te lezen in overlees/volgende pagina). Helaas heeft de ad hoc groep geen eigen site met informatie, daarom maar wat extra moeite gedaan op Reclamewereld, vanwege het belang van dit onderwerp. Tevens een mooi staaltje van Issue Advertising die oproep. De tekst besluit als volgt: ”Wij pleiten voor behoud van zeggenschap over de Nederlandse energievoorziening. We vragen om behoud van werkgelegenheid, een gelijk speelveld en een duurzamer Nederland. Daarom doen wij een dringende oproep aan deTweede Kamer om de splitsingswet alleen in te voeren als andere landen in Europa dat doen.” Meer over die aangekondigde splitsingswet hier en uiteraard in bijgaande tekst van de advertentie.

Lees ook:En wij feliciteren ook Marathon-regisseur Diederick Koopal
Lees ook:‘Stop de forensentaks’-advertentie van 11 organisaties
Lees ook:Detailhandel wendt zich weer tot Kamer over zondagsluitingen
Lees ook:Tandartsen bepleiten voortduren experiment vrije tarieven in advertentie
Lees ook:Pleidooi tv-wereld tegen aanname Mediawet door Tweede Kamer per advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.