Kaas van Campina als ‘goede basis’ geïntroduceerd met commercial

Goh, bestond dat al niet? Nee, kennelijk niet, want nieuw in Nederland: Campina kaas. Nieuw is ook deze commercial voor de, tuurlijk, 100% natuurlijke kaas gemaakt van Nederlandse weidemelk. Dat is melk van koeien ”die ten minste 120 dagen per jaar, minimaal zes uur per dag in de Nederlandse wei grazen”, aldus het persbericht. Campina kaas bevat essentiële voedingsstoffen zoals proteïne, calcium, vitaminen

 B2 en B12, meldt het bericht ook. “Campina is het grootste zuivelmerk van Nederland. Een boterham met kaas is niet weg te denken uit de Nederlandse eetcultuur. Het is dus een logische stap voor Campina om kaas van Nederlandse bodem te introduceren die rijk is aan voedingsstoffen”, aldus Berndt Kodden, Managing Director FrieslandCampina Branded Netherlands in het persbericht. De getoonde commercial komt uit de keuken van reclamebureau TBWA\Neboko, dat ook reclame maakt -maakte?- voor kaas van Milner. Campina maakt wel/ook Frico-kaas.

Lees ook:Epke Zonderland in ‘Sterk met Campina’-commercial
Lees ook:‘Milner als lekkerste getest’ melden inhaakadvertenties (maar Boerenland óók)
Lees ook:Hoofdrol boerin Annemiek Nass in Boerenland-campagne
Lees ook:ING gaat voor de toekomst van jongeren in ‘nieuwjaarscommercial’
Lees ook:Peer Mascini’s Beemsterkaas-spotje moet van de buis van rechter

2 reacties op “Kaas van Campina als ‘goede basis’ geïntroduceerd met commercial

  1. Klaas Kaas

    “kaas met de kracht van campina.” de kracht van campina?! mijn god. trappen mensen daar serieus nog in, anno 2016? wat een flauwekul zeg! ik krijg er plaatsvervangend schaamrood van. hopelijk heeft het reclamebureau in kwestie dat ook een beetje. want laten we eerlijk zijn, dit kan toch echt niet meer?

      /   Beantwoorden  / 
  2. R.Gerards

    Kaas van onze eigen fabriek-heerlijk!!
    Jammer dat we bij de introductie hiervan alleen bonnen krijgen ( op vergadering van Friesland Campina ) die we in kunnen leveren bij AH. De dichtstbijzijnde winkel is 25 km hier vandaan.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.