Ajax en Aegon reclame voor #4oprijtour met schalen

Aegon Ajax 4oprijtourLaat ons weten waarom de schalen ook bij jou in de buurt langs moeten komen.’ Gisteren in de felicitatie-inhaker van hoofdsponsor Aegon al aangekondigd in de kleine lettertjes: de 4 kampioensschalen gaan op reis en je kunt ermee op de foto. Dus groot nieuws is het niet. Maar het evenement wordt nu wel fraai en apart aangekondigd in een advertentie in De Telegraaf vandaag, met alle Ajacieden en staf erop. ‘Supported by Aegon’ is de Wij zijn Ajax-advertentie (KLIK erop om te vergroten), mede-ondertekend doorsponsor Adidas. Alle informatie over de #4oprijtour is hier te vinden. De Amsterdamse tv-zender AT5 voegt hier nog aan toe: ”

Op uiteenlopende locaties in Nederland  kunnen Ajax-fans en voetbalfanaten op de foto met de aflopen vier behaalde kampioensschalen. Ook is het mogelijk om met een oud-Ajacied op de foto te gaan.

Ajax-fans kunnen een foto of video uploaden waarin ze laten weten waarom de tour langs hun woonplaats zou moeten gaan. De meest originele inzendingen zullen 14 en 17 mei worden beloond met een bezoek. Ajax pakte zondag de vierde landstitel op rij door met 1-1 gelijk te spelen bij Heracles Almelo. In totaal is de Amsterdamse club nu 33 keer kampioen van Nederland geworden.

Een volledig schema van de tour is hier te vinden.”

Lees ook:Frank de Boer, spelers en supporters Ajax gefeliciteerd door Aegon
Lees ook:Ajax vrouwen- èn herenvoetballers in Aegon-advertentie
Lees ook:Aegon start zoekactie ‘limited edition’ Ajax kampioensshirt
Lees ook:Ajax-fans & Lenny: ‘Every Little Thing Is Gonna Be Alright’
Lees ook:Opmerkelijke oproep aan Ajacieden in advertentie van sponsor Aegon: ga achter Ajax staan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.