Ajax-fans & Lenny: ‘Every Little Thing Is Gonna Be Alright’

We lieten hier al de prachtadvertentie van Aegon zien tgv het kampioenschap van Ajax. En noemden ook het lied dat de Ajaxfans al het hele seizoen zongen (en ik ook): “Every Little Thing Is Gonna Be Alright.” Aegon bedankt de fans -zie het persbericht- met een speciale kampioensclip van het nummer. Bijgaand, met zanger Lenny Keylard, bekend van The Voice, en een achtergrondkoor van 50.000 Ajax fans en Three Little Birds, zoals ‘t nummer van Bob Marley eigenlijk heet. Maar dat klinkt niet zo Ajax, haha. Goede bronnen melden dat Ajax, Aegon en hun reclamebureau They hopen dat het liedje een nummer 1-hit gaat worden in NL. Een iTunes-download zou eraan komen.

Lees ook:Ajax vrouwen- èn herenvoetballers in Aegon-advertentie
Lees ook:Kampioensadvertentie Ajax van sponsor Aegon: zingen!
Lees ook:Aegon start zoekactie ‘limited edition’ Ajax kampioensshirt
Lees ook:Sponsor Aegon bedankt ‘heel Ajax’ in afscheidsfilm
Lees ook:Ajax en Aegon reclame voor #4oprijtour met schalen

Eén reactie op “Ajax-fans & Lenny: ‘Every Little Thing Is Gonna Be Alright’

  1. Hitman

    Denken ze nu werkelijk bij Aegon dat ze het kunnen winnen van een 7-jarig meisje dat al eerder ColdPlay, Madonna, Michael Jackson, Lady Gaga en alle andere wereldsterren wegvaagde van de hitlijsten met o.a. dit nummer van het machtigste meisje ter wereld. Dat dit nummer nu ook door de Ajax fans wordt gezongen komt door haar; zij bracht immers Bob Marley (evenals Whitney Houston en Michael Jackson) weer terug in de wereldwijde spotlights. En nu denkt men bij AEGON, weer de deuren te kunnen openen:’Wat zij kan kunnen wij ook, want wij zijn groot en zij is maar klein’. Maar vergis je niet in deze dreumes, zij is zo machtig dat ze zelfs Noord Korea haar deuren weer op een kier laat openen voor de wereld om hun heen. Zelfs China is een stuk mensvriendelijker voor haar inwoners en de kinderen tellen daar ook weer mee sinds zij de leiders aan het janken kreeg als 9-jarige.
    DUS AEGON, haal je maar niets in je hoofd; je wint het toch niet van een kind. En zeker niet van dit kind dat wereldleiders bijeen bracht en tot tranen toe beroerde (G20 Korea 2010)
    http://www.youtube.com/watch?v=4cmffLlkwxc

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.