Frank de Boer, spelers en supporters Ajax gefeliciteerd door Aegon

Aegon Ajax 4 op een rijDe inhaker van sponsor Aegon, de vierde op rij, want vierde schaal op rij. Wat een prestatie van Ajax. We beginnen voor de verandering maar eens met de kleine lettertjes, helemaal onderaan op de achterpagina van Telesport van De Telegraaf vandaag. ”Wil jij ook op de foto met de 4 kampioensschalen? Ajax en Aegon maken dt mogelijk tijdens de Ajax 4 op rij tour. Kijk ok www.ajax.nl/4oprijtour voor alle informatie.” KLIK op advertentie om wat te vergroten, maar de tekst is dan helaas niet leesbaar. Heb ik daarom opgetikt in de overlees.Op de vier blauwe ballen van Aegon, Ajax-sponsor, staat, van links naar rechts (de eerste woorden zijn door mij in vet gezet):

Frank, wat geweldig! Uniek in de historie van Ajax. Dit heeft nog geen trainer gepresteerd in Nederland. 4 kampioenschappen op een rij. Samen met een uitmuntende staf is het weer gelukt. En ook nog eens met een echt Ajax-gezicht. Met talenten van De Toekomst.”

Spelers, jullie zijn fantastisch! Als ècht team hebben jullie het kampioenschap gewonnen. En er zijn weer nieuwe idolen voor de jeugd bijgekomen zoals Joel, Davy en Stefano. Bedankt voor de mooie momenten en natuurlijk de historische overwinning op het grote Barça.”

Fans, jullie zijn prachtig! Blijf zo hard zingen en juicen. Kampioen word je niet zonder twaalfde man. Zorg dat het een feest blijft en geniet van het 33e kampioenschap van Nederland.”

Alle Ajacieden gefeliciteerd! Wij zijn trots dat we nog een half jaar langer hoofdsponsor van de kampioen blijven.”

Was getekend, Aegon.

PS Mooie uiting, goeie tekst, voeg ik graag even toe. Stond gelukkig ook maandagmiddag in de Amsterdamse krant Het Parool.

[PPS]       Leuk blog, Reclamewereld? KLIK

Lees ook:‘Kampioen wordt je niet alleen’ zegt Aegon in Ajax-inhaker
Lees ook:Ajax-fans & Lenny: ‘Every Little Thing Is Gonna Be Alright’
Lees ook:Kampioensadvertentie Ajax van sponsor Aegon: zingen!
Lees ook:Ajax vrouwen- èn herenvoetballers in Aegon-advertentie
Lees ook:Ajax-sponsor Aegon bedankt iedereen met advertentie in Telegraaf, dat zelf heel anders Aegon-nieuws brengt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.