Waterlast is voorbij zegt ‘vakantieland Duitsland’ in reclame

We’re Open,’ roep de zonnige advertentie vandaag van Vakantieland Duitsland, in het Engels maar liefst. ‘De waterlast is voorbij‘ vervolgt het op de advertentiepagina in dagblad Sp!ts. Nu dreigt een hittegolf haha. En de slogan luidt, en dat is dan weer wel voor een tweederde Duits: Duitsland – Enlich U rlaub!   Voor fietsen, wandelen, lekker eten en shoppen zit je goed in Duitsland, meldt de tekst. En ook dat je een van de vele festivals moet bezoeken, evenals het rijke culturele aanbod. En ze weten dat Nederlanders op koopjes uit zijn, en al helemaal dezer dagen, dus eindigt de advertentie zo: ”Geniet van een zomer vol voordeel.” En de dikke campinggids of de hotelbrochure Kleine Preise fur die Reise zijn dan ook gratis (zelf schrijven ze GRATIS, zodat ‘t goed opvalt haha) te verkrijgen via Germany.Travel.

Lees ook:Peugeot 107-reclame: ‘Te veel voordeel voor advertentie’
Lees ook:Cyprus als vakantiebestemming gebracht in reclame Neckermann Reizen
Lees ook:Wie je ook bent, welkom in de kerk…-spotje
Lees ook:Uitmarkt Amsterdam komt er weer aan meldt affiche
Lees ook:Campagne Wereldland Nederland voorbij, resultaat ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.