Uitmarkt Amsterdam komt er weer aan meldt affiche

De Uitmarkt, dé landelijke opening van het culturele seizoen in Amsterdam, komt er weer aan. En gratis toegankelijk, nog steeds. Deze affiche fotografeerde ik ‘s avonds. Dit jaar is het van 28 tot en met 30 augustus op en rondom het Museumplein en Leidseplein feest. De 38e editie van de Uitmarkt staat in het teken van nieuw talent, licht de site toe. ”Drie dagen lang een batterij aan gratis optredens op verschillende podia in de stad en presentaties van zo’n 200 culturele instellingen. Een knallende opening, voorproefjes van het nieuwe seizoen en kijkjes achter de schermen. Traditiegetrouw wordt de Uitmarkt zondagavond afgesloten met een daverende Musical Sing-a-long!” Het programma biedt een dwarsdoorsnede van de podiumkunsten, maar ook disciplines als literatuur, museale kunsten, film en nieuwe media komen aan bod. Met bijna 500.000 bezoekers, 2000 artiesten en bijna 30 podia is de Uitmarkt uitgegroeid tot het grootste en bekendste culturele festival van Nederland, aldus de site. Hoofdsponsors zijn VVV.nl, ABN Amro en BankGiroLoterij.

Lees ook:‘Talent groeit’-affiche kondigt start Uitmarkt aan
Lees ook:Performance pianist Evander en danser Toon op Uitmarkt meldt ABN Amro-advertentie
Lees ook:Internetmarketing: zelf op de film bij Triodos Bank!
Lees ook:‘Mac guy’ Justin Long gedropt uit tv-campagne Apple
Lees ook:Tros Radar vraagt suggesties voor Loden Leeuwen 2010

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.