Sponsor Aegon bedankt ‘heel Ajax’ in afscheidsfilm

Gistermiddag in de Arena, tijdens Ajax-FC Utrecht -we woonden de wedstrijd bij- nam Aegon na 6,5 jaar afscheid van Ajax. En werd de nieuwe sponsor, Ziggo, keurig verwelkomd op diezelfde billboards. Bijgaande afscheidsfilm werd tijdens de rust vertoond, net toen we een kopje warme chocola aan het halen waren. We zagen Van der Sar en de Aegon-directeur nog wel even speechen op de middenstip. Van 2008 tot en met 2014 was Aegon ‘trotse hoofdsponsor van héél Ajax.” Al die jaren stond de

verzekeraar, die zelf ook een turbulente periode meemaakte vanwege de woekerpolissen (en Ajax de succesvolle Crijff Coup), ‘schouder aan schouder’ en bouwden ze mee aan het ‘Ajax van nu én het Ajax van de toekomst. En die toekomst begint vandaag.’ Zeggen ze trots, en terecht.

Reclamebureau Energize -erbij gehaald nu het vaste bureau They van Aegon failliet is gegaan- en Wefilm maakten ‘t filmpje, meldde vaksite Adfo.

Lees ook:Ajax vrouwen- èn herenvoetballers in Aegon-advertentie
Lees ook:Bij Ajax vervangt sponsoraar Aegon ABN-Amro vanaf vandaag
Lees ook:Reclame voor Ajax’ internationale Future Cup U17-voetbal
Lees ook:Aegon feliciteert Ajax’ Suarez, De Zeeuw en Van der Wiel in advertentie (maar ook Dries Mertens en Roelof Luinge)
Lees ook:Ajax-fans & Lenny: ‘Every Little Thing Is Gonna Be Alright’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.