Kampioensadvertentie Ajax van sponsor Aegon: zingen!

[UPDATE: zie ook]‘Every little thing is gonna be alright.’ In deze hele pagina in De Telegraaf vandaag, en ook weer in de Amsterdamse krant Het Parool vanmiddag, feliciteert en bedankt Ajax’ hoofdsponsor Aegon (Eerlijk over clubliefde) alle betrokkenen. Frank, de technische staf, de spelers. En de fans. Met een prima tekst (zie ook overlees). Plus: ”Jullie zonden altijd al dat alles goed zou komen. Ook toen de stand op de ranglijst minder rooskleurig was. Zing het nummer nog één keer mee met Lenny tijdens de huldiging op op www.facebook.com/aegon.nl en kom in de #kampioenschapsclip.” Benieuwd of het lied op 1 komt! Reclamebureau hierachter is weer They.

Hier de tekst van de Aegon-inhaker van vandaag in de wakkere krant en de wakkere Amsterdamse krant.
”Kampioenen!
Wat een seizoen!
Met een prachtige reeks overwinningen aan het einde, recht op de titel af. En met een memorabele overwinning op Old Trafford, die ontzettend veel vertrouwen gaf.
Bedankt Frank de Boer en technische staf: geweldig, een tweede titel op rij. Met voetbal dat bij Ajax hoort. En met de eigen jeugd die kansen krijgt. Spelers, gefeliciteerd. We hebben genoten op de tribune. Net als de scouts die van heinde en verre kwamen aanvliegen. Het is ieder opgevallen dat er weer iets moois groeit in de ArenaA.
En bedank natuurlijk, Ajax-fans. Jullie zonden altijd al dat alles goed zou komen. Ook toen de stand op de ranglijst minder rooskleurig was. Zing het nummer nog één keer mee met Lenny tijdens de huldiging op op www.facebook.com/aegon.nl en kom in de #kampioenschapsclip”

Lees ook:Aegon start zoekactie ‘limited edition’ Ajax kampioensshirt
Lees ook:Frank de Boer, spelers en supporters Ajax gefeliciteerd door Aegon
Lees ook:Ajax-fans & Lenny: ‘Every Little Thing Is Gonna Be Alright’
Lees ook:‘Het was fantastisch met jullie.’ Bern bedankt Nederlandse supporters
Lees ook:Ajax vrouwen- èn herenvoetballers in Aegon-advertentie

4 reacties op “Kampioensadvertentie Ajax van sponsor Aegon: zingen!

  1. Mediaman

    Dus een Nederlandse sponsor zegt tegen Nederlandse lezers van een Nederlandse krant over een Nederlandse voetbalclub “Every little thing is gonna be alright”??? Had de copywriter een dagje vrij of zo? Wat een vreeeeselijke tekst. Plaatsvervangende schaamte. Tenenkromend.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Redactie, Michael

    @Pieterman: PARDON? Een wereldlied? Met wereldtekst? Van Bob Marley? DE Bob Marley? Schiet u nu niet wat door met uw kritiek?
    PS Als Ajax-fan heb je wat met die song, en die Aegon-advertentie is toch vooral voor alles en iedereen rond de kampioenen bestemd hoor. Ik was er weer bij gisteravond en zong weer luidkeels mee, dus verwacht van mij geen onafhankelijk oordeel ;-)

      /   Beantwoorden  / 
    1. mediaman

      Wereldlied?! Ik heb er nog nooit van gehoord. Nou ben ik ook geen groot Bob Marley-fan, dat verklaart misschien een hoop…
      Overigens maakt dat mijn vraag volgens mij alleen nog maar relevanter: Dus een Nederlandse sponsor zegt tegen Nederlandse lezers van een Nederlandse krant over een Nederlandse voetbalclub met een godbetert JAMAICAANS liedje “Every little thing is gonna be alright”??? Veruit de slechtste advertentie van 2012 tot nu toe. Aegon moet zich schamen.

        /   Beantwoorden  / 
  3. Hitman

    Inderdaad een wereldhit. Het nummer Three Little Birds kwam zelfs in 2008 op de nr-1 te staan bij o.a. de US Bilboard Hot 100 Singles (de belangrijkste hitlijst ter wereld)
    Zie de uitvoering die op 1 kwam te staan
    http://www.youtube.com/watch?v=4cmffLlkwxc

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.