‘Laat kwetsbaar Nederland niet vallen’-campage FNV gestart

De FNV is begonnen met de campagne ‘Laat kwetsbaar Nederland niet vallen.’ Die moet de inzet van de vakcentrale ondersteunen ‘om de kabinetsplannen voor de invoering van de Wet werken naar vermogen bij te stellen.’ Deze wet, meldt de maker van de campagne, reclamebureau BBK/Door Vriendschap Sterk, ‘raakt mensen aan de onderkant van de arbeidsmarkt en mensen in de bijstand onevenredig hard.’ De FNV roept de Tweede Kamerfracties op om tegen de wetsvoorstellen te stemmen en moties in te dienen. Ook roept de campagne alle verontruste burgers op om mee te helpen met het

van tafel krijgen van de plannen. De campagne stelt de FNV in staat om gedurende de komende maanden, wanneer op verschillende momenten onderdelen van de wet in de Tweede Kamer worden behandeld, het onderwerp onder de aandacht van politiek en publiek te brengen. De campagne geeft de mensen achter de kille bezuinigingscijfers een gezicht, aldus BBK. Op hun site kon je de campagnebeelden helaas niet vergroten, vreemd. Daarom ook op mijn site te klein (en dus onleesbaar) gebracht, waarvoor excuses. Zie ook toelichtend campagnefilmpje.

 

Lees ook:Pleidooi tv-wereld tegen aanname Mediawet door Tweede Kamer per advertentie
Lees ook:Spaar ons pensioen roept de FNV nu tegen de senaat
Lees ook:Oogstrelende affiche Guzman’s show ‘Oorverdovend’
Lees ook:Aardige nieuwe ‘Generatie KPN’-spots belichten belangrijkste diensten
Lees ook:Dierenbescherming: piepkleine boodschap in heel grote advertentie

Eén reactie op “‘Laat kwetsbaar Nederland niet vallen’-campage FNV gestart

  1. Oostveen

    Het is treurig dat mensen met een dijk van een inkomen hebben zo makkelijk over mensen oordelen hier blijk we uit dat men totaal geen iede hebben wat er binnen de muren van een sw bedrijf word gedaan en gepresteerd (zelf 18 jaar zelf werkzaam geweest als hooft TD in een SW bedrijf, Sterk met de canpagne.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.