Spaar ons pensioen roept de FNV nu tegen de senaat

De tekst van de inhaker is identiek aan die van juni dit jaar, op één zinnetje na. De vorige FNV-advertentie was gericht op leden van de Tweede Kamer, deze op de leden/lobbyisten van de Tweede Kamer-spelende Eerste Kamer. Stond onder meer achterop de Volkskrant, maar bij voorbeeld ook in Sp!ts vanochtend (KLIK erop om wat te vergroten). De Telegraaf meldt vanochtend dat er hoop is voor de ondertekenende partijen, inclusief het Verbond van Verzekeraars. Ik citeer de wakkere krant: ”Het kabinet dreigt vandaag bakzeil te halen in de Eerste Kamer. De oppositie -nodig voor een meerderheid- blijft onverminderd kritisch over de pensioenplannen. Daardoor lijkt de grootste besparing uit het regeerakkoord te gaan stranden in de senaat.”

Lees ook:FNV verzet zich tegen pensioenplan kabinet via advertentie
Lees ook:Verzekeraars richten zich tot informateurs via advertenties
Lees ook:Ook gulle gevers aan kunst en cultuur, de mecenassen, zetten zich in advertentie af tegen bezuinigingen
Lees ook:‘Zondag gesloten voor klanten en 20.000 medewerkers’ (advertentie Detailhandel)
Lees ook:Brouwers adverteren weer tegen voorgestelde bierbelasting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.