Barry ‘Komt een vrouw bij de dokter’ Atsma uit de kleren voor KPN/Samsung-actie Pink Ribbon

KPN en Samsung starten in samenwerking met Pink Ribbon een actie waarbij acteur Barry Atsma uit de kleren gaat, meldt Marketing Tribune. Bij aankoop van een speciaal Pink Ribbon toestel van KPN en Samsung – vanaf 1 oktober in de winkel – wordt € 10 gedoneerd aan het goede doel én mag je online een pakje weghalen bij een foto van de acteur. Voor de ultieme onthulling moeten alle pakjes worden weggespeeld. Ook het ‘liken’ van de actie op Facebook helpt. Onder iedere 100 likes wordt er een toestel verloot en mag er een pakje worden weggehaald. Barry Atsma: “Ik heb geen moment getwijfeld om mee te doen aan deze actie. Borstkanker is een vreselijke ziekte, door mijn rol in ‘Komt een vrouw bij de dokter’ ben ik mij daar nogmaals heel erg bewust van geworden.”


Screenshot van de actiesite www.elktoesteltelt.nl

Sinds 2006 steunen KPN en Samsung Stichting Pink Ribbon in de strijd tegen borstkanker, altijd met een speciale campagne. “Elk jaar verkopen wij in oktober, de internationale Borstkankermaand, en november limited edition Pink Ribbon telefoons. Een deel van de opbrengst (inmiddels bijna 1 miljoen euro) doneren wij aan Stichting Pink Ribbon. Dit jaar gaat het om: de Samsung Galaxy S Plus White en de Samsung Ch@t 335 White. Iedere telefoon levert € 10 voor Stichting Pink Ribbon op. In totaal willen we minstens € 150.000 ophalen”, aldus Geert Mol, Marketing Manager Mobile van Samsung. Aldus Marketing Tribune.

PS Pink Ribbon Magazine 2011 ligt overigens vanaf vandaag in de winkel. De verkoop-opbrengst gaat volledig naar stichting Pink Ribbon.

Lees ook:Pink Ribbon zendt ‘verkeerd signaal’ uit met Heineken-sponsoring
Lees ook:Roze Mercedes A wint eerste Pink Ribbon Inhaak-award
Lees ook:Na borsten, inspirende boodschappen gezocht voor nieuwe campagne Pink Ribbon Magazine
Lees ook:Campagne Pink Ribbon vraagt om fondsen voor onderzoek
Lees ook:Ron Roze lanceert campagne ‘Donate 1/8’ voor Pink Ribbon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.