Sjaak Swart (75) mag leuk bedanken in advertentie Aegon

Sjaak Swart inhaker AegonHele pagina in de wakkere, vandaag, geplaatst door sponsor Aegon. En een mooie ook, qua foto en tekst, waarin Sjaak Swart iedereen mag bedanken na het feest van gisteravond. Prachtkop natuurlijk, uit een citaat van Mr Ajax himself: ”Dat ik op mijn 75e het Olympisch Stadion nog vol zou krijgen…” Het lange citaat van Mr. Ajax volgt onderop, daarna een boodschap van de hoofdsponsor met slogan Bedenk je toekomst. Die tikken we ijverig over uit de advertentie (KLIK erop om wat te vergroten) uit De Telegraaf en zijn allebei te lezen in de vervolgpagina.De tekst van de Aegon-inhaker op de 75ste van Sjaak Swart in De Telegraaf vandaag, eerst met Swart: ”Geweldig dat ze erbij waren, al die grote namen en die jonge gasten. Heb je die oudjes gezien? Sommige dik in de tachtig. Het zijn allemaal vrienden. Dat had ik als jochie nooit gedacht, dat ik op mijn 75e het Olympisch Stadion nog vol zou krijgen. Ongelooflijk. Dat is wat voetbal dus kan doen. Omdat ik goed tegen een bal aan kon trappen. Ik droeg emmers vis voor mijn vader en speelde putten voetbal met mijn vriendjes. Dat is misschien wel voetballer kon worden, dacht ik pas later. Inmiddels ben ik hier al zestig jaar, want waar het goed is, hoef ik niet weg. Mijn toekomst? Zolang ik me fit voet, train ik door. Zelf voetballen blijft het mooist.”
En Aegon, volgens mij de beste sponsor die Ajax ooit gehad heeft (hoop dat ze er zelf even gelukkig mee zijn), voegt mooi -en wijs- toe: ”Zonder het in ere houden van de iconen van vroeger, geen helden voor de toekomst. Daarom organiseert Aegon mede de jaarlijkse spelers-reünie. En daarom waren we gisteren trotse hoofdsponsor van de jubileumwedstrijd van ‘Mister Ajax’. Sjaak Swart. Van harte, Sjaak. En nog vele, vele jaren.”

De advertentie is gemaakt door het reclamebureau They van Aegon, in samenwerking met Aegon en Swart, en verschijnt vanavond ook in de Amsterdamse krant Het Parool.

PS  Leuk blog, Reclamewereld?

Lees ook:Ajax & ‘t shirt met de logo’s: Aegon Eerlijk over clubhistorie
Lees ook:Ajax’ Sjaak Swart 75 jaar-wedstrijd op 3 juli in de reclame
Lees ook:Sponsor Aegon bedankt ‘heel Ajax’ in afscheidsfilm
Lees ook:Ajax vrouwen- èn herenvoetballers in Aegon-advertentie
Lees ook:Aegon feliciteert Ajax’ Suarez, De Zeeuw en Van der Wiel in advertentie (maar ook Dries Mertens en Roelof Luinge)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.