Aegon feliciteert Ajax’ Suarez, De Zeeuw en Van der Wiel in advertentie (maar ook Dries Mertens en Roelof Luinge)

Aegon, zoals bekend hoofdsponsor van Ajax, feliciteert ‘al dit talent‘ -Luis Suarez, Demy de Zeeuw en Gregory van der Wiel- vandaag in een inhaakadvertentie met hun prijzen behaald op het 29e Gala Voetballer van het Jaar. Suarez (35 doelpunten vorig jaar) kreeg de hoofdprijs, Voetballer van het Jaar en daarmee de Gouden Schoen, De Zeeuw werd derde (Bronzen Schoen), terwijl Van der Wiel de Johan Cruijff-prijs kreeg voor Talent van het Jaar. De advertentie in De Telegraaf van, haha, de Sponsor van de toekomst, staat op de best denkbare plek, want beslaat een kwart van de pagina vol gala-nieuws. Maar Aegon doet niet flauw en feliciteert in de tekst ook Dries Mertens van FC Utrecht, die tweede werd (Zilversen Schoen), en tenslotte oud-scheidsrechter Roelof Luinge, die scheids van ‘t jaar werd (Gouden Kaart). Dat duo valt ook onder ‘al dit talent.’ En terecht. PS Niemand van landskampioen FC Twente in de prijzen gevallen? Vreemd hoor.

Aegon feliciteert Suarez etcDe tekst van de inhaakadvertentie van Aegon meldt in de tweede alinea: ”Dit is een erkenning van jullie talent. Want talent is waar het om draait tijdens de Voetballer van het Jaar verkiezingen. Je hebt het, of je hebt het niet. De kunst is om talent goed te begeleiden. Daarom is Aegon hoofdsponsor van Ajax. En van De Toekomst. Om nieuwe talent te ontwikkelen voor Ajax en het Nederlandse voetbal.”

Lees ook:Sponsor Aegon bedankt ‘heel Ajax’ in afscheidsfilm
Lees ook:‘Pijn! Dat doet het’ (Ajax-hoofdsponsor Aegon heeft ‘t moeilijk)
Lees ook:Ajax & ‘t shirt met de logo’s: Aegon Eerlijk over clubhistorie
Lees ook:Sjaak Swart (75) mag leuk bedanken in advertentie Aegon
Lees ook:Ajax vrouwen- èn herenvoetballers in Aegon-advertentie

2 reacties op “Aegon feliciteert Ajax’ Suarez, De Zeeuw en Van der Wiel in advertentie (maar ook Dries Mertens en Roelof Luinge)

  1. hun

    vind het logisch, fc twente heeft geen echt goeie spelers

      /   Beantwoorden  / 
  2. Redactie, Michael

    @Hun: Nou, Bryan Ruiz is toch wel een klassespeler, al komt-ie niet altijd uit de verf.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.