Barack Obama ten onrechte gebruikt in reclame voor winterjassen

Trendje! Daarnet meldde Reclamewereld.blog al dat enkele beroemde Amerikaanse vrouwen, inclusief First Lady Michelle, buiten hun medeweten waren ‘gebruikt’ in een anti-bont-campagne van PETA. Maar ook Michelle’s echtgenoot Barack trof eenzelfde lot, ook in New York, waar zijn beeld hing op het beroemde Times Square. Op een giga billboard van het bedrijf Weatherproof. Héél ondeugend natuurlijk. Het Witte Huis eist ook hier weer dat-ie onmiddellijk verwijderd wordt, wat ook zal gaan gebeuren. Het bedrijf heeft de publiciteit al binnen, niet waar. Weatherproof was ook nog zo brutaal om deze jas van hun, die Obama echt droeg ti jdens een trip naar de Grote Muur in China, The Obama Jacket te noemen op hun site, aldus site Styleist. Brutaal maar slim natuurlijk. Weatherproof heeft keurig de fotograaf van Associated Press betaald voor het gebruiken van deze bijgaande foto, meldt de New York Times. ”Deze uiting is duidelijk misleidend want het lijkt alsof er toestemming is gekregen van de president,” zegt een boze woordvoerder van het Witte Huis.

We halen ‘m weg, we willen geen ruzie met het Witte Huis,” reageerde de Weatherproof president Freddie Stollmack tegen de New York Times. Ongetwijfeld met een grote grijns op zijn gezicht.

Lees ook:Beelden Michelle Obama, Oprah en Tyra Banks misbruikt in PETA-reclame
Lees ook:Nep-Obama in prachtige reclamestunt Maxman TV
Lees ook:Financial Times mag reclame maken met Barack Obama
Lees ook:Wat Obama allemaal goed deed in nieuw ´reclamefilmpje´
Lees ook:White House-tape onthult: Rutte maakt reclame voor Dirk bij Obama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.