Financial Times mag reclame maken met Barack Obama

Wat een mazzel, zeg, voor die Engelse krant, waar ik ooit vier jaar voor werkte. En eervol, het zal je maar gebeuren. Eind maart sprak hoofdredacteur Lionel Barber van de Financial Times in Londen met Barack Obama, als eerste van de internationale media. Toen ze het over de FT hadden zei Obama letterlijk: “I read the Financial Times before other people read the Financial Times. Now (it’s trendy and) everybody carries around a Financial Times.” En dat is nu het antwoord in deze uiting op de FT-vraag ‘Who does the man everyone listens to, listen to?’ Het Witte Huis moest er wel een paar maanden op kauwen, alvorens toestemming te geven. Het reclamebureau achter de fantastische uiting met indrukwekkende foto in de voortdurende We live in Financial Times-campagne is DDB London. Via InPublishing en twitter.com/ajthijssen.

Lees ook:Barack Obama ten onrechte gebruikt in reclame voor winterjassen
Lees ook:Haaien in nieuwe fusie-uiting van Britse dagblad Financial Times
Lees ook:Beelden Michelle Obama, Oprah en Tyra Banks misbruikt in PETA-reclame
Lees ook:Zakenkrant FT adviseert tegen hakken in ‘t reclamebudget
Lees ook:White House-tape onthult: Rutte maakt reclame voor Dirk bij Obama

0 reacties op “Financial Times mag reclame maken met Barack Obama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.