Beelden Michelle Obama, Oprah en Tyra Banks misbruikt in PETA-reclame

Fur-Free and Fabulous.” Ze hebben weer wat stouts verzonnen, om aandacht te trekken, dierenrechtenorganisatie PETA in de VS. Geestig is het wel, maar mag niet, meldt site Styleist. Bekende vrouwen als Michelle Obama, First Lady in de VS, Oprah Winfrey, Carrie Underwood en Tyra Banks verschijnen allemaal in een anti-bont campagne van PETA. Alleen, geen van de beroemde dames heeft daarvoor toestemming gegeven. Het Witte Huis eist dat alle posters, die all over New York hangen, worden weggehaald. Mrs Obama is ook niet verbonden aan PETA, al heeft een woordvoerder van het Witte Huis wel eens gemeld dat zij nooit bont draagt. Nu op naar haar man Barack, ook misbruikt in de reclame, weer in New York. Het volgende item.

Lees ook:Barack Obama ten onrechte gebruikt in reclame voor winterjassen
Lees ook:Harde McCain-spot over Joe Biden, Barack Obama’s running mate
Lees ook:Financial Times mag reclame maken met Barack Obama
Lees ook:Nep-Obama in prachtige reclamestunt Maxman TV
Lees ook:Veiligheid kinderen: Hillary Clinton valt Barack Obama aan in spotje

0 reacties op “Beelden Michelle Obama, Oprah en Tyra Banks misbruikt in PETA-reclame

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.