Uitreiking Gouden Inhaakmedailles (WK Voetbal, OS Vancouver) op 24 september

Gouden Inhaak 2010De Telegraaf liet haar lezers de beste WK-inhaker in haar krant kiezen, maar er gaat na de zomervakantie ook een vakjury van communicatie-experts aan de slag om de beste inhakers te kiezen in alle typen media. En die krijgen de Gouden Inhaakmedaille 2010 voor de categoriën print (dagbladen, magazines, buitenreclame enz), radio/tv, internet/mobiel, sales promotion/retail/instore. Jaren heb ik in die jury gezeten; een heidense klus altijd. Maar nu helemaal, gezien de gigantische hoeveelheid die nu op tafel komt te liggen na de inhaakhausse bij deze WK Voetbal. Wel erg leuk natuurlijk. Kosteloos inzenden voor de prijzen kan tot en met 25 juli a.s. De vakjury komt 10 september bijeen, op vrijdagmiddag 24 september is de prijsuitreiking, 16.00 uur in Beeld & Geluid in Hilversum. Ook van de inhaakprijzen OS Vancouver/Winterspelen). Ga naar de GI-site als je erbij wilt zijn (mits er nog plaats is).

Meejureren via de website is ook dit keer weer mogelijk. ”De stemmen die op die manier worden uitgebracht worden door de juryvoorzitter meegewogen bij het toekennen van nominaties en kunnen zelfs uiteindelijk de doorslag geven bij de beslissing of een nominatie ook wordt omgezet in een Gouden Inhaakmedaille,” aldus Professor Inhaak Peter Strating (van Strating Active Marketing), initiatiefnemer van de prijs (al in 1986 toen hij begon met prijzen voor het inhaken op de Elfstedentochten) op zijn site van de Gouden Inhaakmedailles.

Er is een aparte prijs voor de ‘publiekswinnaar(s)’ en er is dit keer een extra creative ‘instant’ award voor het ‘echte’ inhaken via RTV en print op ‘actualiteit van gisteren’. De jury kent in de aanloop naar de eindjurering al nominaties toe die in elk geval een eervolle medaille verdienen. Er kan worden ingezonden, maar de jury neemt de vrijheid ook zelf gesignaleerde inhaakactiviteiten voor te dragen, aldus Strating.

De vakjury wordt als vanouds geleid door Peter Strating. Hoofdsponsors  van de Gouden Inhaakmedailles zijn STER, AD en vakblad/site Adformatie.

Lees ook:Voor Gouden Inhaakmedailles (WK Voetbal, OS Vancouver) zijn 23 nominaties bekendgemaakt
Lees ook:Gouden inhaak-competities EK Voetbal en OS van start
Lees ook:Gouden Inhaakmedailles naar Rabobank, D-reizen, C1000 (2x), McDonald’s, Nike, NS en Heineken
Lees ook:Verkiezing Gouden Inhaakmedailles rond Olympische Winterspelen en WK Voetbal
Lees ook:AH haakt beste in op Olympische Spelen en WK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.