Aegon start zoekactie ‘limited edition’ Ajax kampioensshirt

Slimme Amsterdamse speurders maken vandaag kans op een ‘limited edition’ Ajax kampioensshirt met de drie sterren. In alle zeven stadsdelen van Amsterdam worden door de dag heen 15 kampioensamsterdammertjes geplaatst. Ajax-sponsor Aegon maakt vanaf 10 uur elk half uur via tips op Facebook en Twitter de vindplekken bekend. Degene die het speciale Amsterdammertje vervolgens als eerste vindt wint dit unieke Ajax shirt. De zoektocht -zie bijgaand uitlegfilmpje dat gisteravond al op de Amsterdamse zender AT5 te zien was- is georganiseerd omdat Ajax voor de 30ste keer kampioen is. ”Ook supporters zonder Facebook of Twitter kunnen meedoen via http://search.twitter.com met de zoekopdracht AEGON_NL,” meldt het persbericht. Meer in overlees.

Elke dertig minuten wordt er een nieuw Kampioensamsterdammertje geplaatst in één van de 7 stadsdelen van Amsterdam. Vervolgens worden er steeds 3 tips gegeven die de locatie verduidelijken. De tips worden gegeven via de AEGON Nederland Facebook pagina (facebook.com/aegon.nl) en via het twitteraccount @AEGON_NL.  Aldus het persbericht.

Ajax fans die mee willen doen kunnen fan worden van de Aegon Nederland Facebook pagina.Het shirt dat gewonnen kan worden is het huidige shirt van Ajax voorzien van 3 sterren en het gouden kampioenslogo op de achterkant. Dit shirt werd door Ajax-spelers gedragen op het veld tijdens het uitreiken van de kampioensschaal en ook vanavond bij de huldiging. Er zijn maar 150 exemplaren gemaakt. AEGON geeft er 15 weg via de speuractie in Amsterdam. Daarnaast deelt AEGON maandag 30 shirts uit aan fans met een Ajax-seizoenkaart om ze te bedanken voor hun steun en het feit dat zij het hele jaar achter hun club hebben gestaan! Amsterdammers of niet Amsterdammers, die niet mee kunnen doen aan de speuractie, maken de komende week ook nog kans op dit geweldige kampioensshirt door mee te spelen met de Ajax Kampioen Quiz op www.aegon.nl Meldt de verzekeraar en Ajax-sponsor in het persbericht.

Dit is een actie van de reclamebureau They en New Work.

Lees ook:Bij Ajax vervangt sponsoraar Aegon ABN-Amro vanaf vandaag
Lees ook:Ajax maakt shirtreclame voor Fonds Gehandicaptensport
Lees ook:Ajax vrouwen- èn herenvoetballers in Aegon-advertentie
Lees ook:Sponsor Aegon bedankt ‘heel Ajax’ in afscheidsfilm
Lees ook:Ajax-fans & Lenny: ‘Every Little Thing Is Gonna Be Alright’

Eén reactie op “Aegon start zoekactie ‘limited edition’ Ajax kampioensshirt

  1. Redactie, Michael

    UPDATE: Die 15 in Amsterdam verstopte ***-shirts zijn uiteraard allemaal gevonden. ”Fans die niet mee konden spelen met de speuractie maken nu nog kans op dit unieke shirt door het spelen van de speciale Ajax Kampioen Quiz op http://www.aegon.nl/ajax,” herhaalt Aegon nogmaals in een persbericht van vanavond.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.