Donald Trump gaat Amerika weer veilig maken zegt-ie in spotje

Na het doodschieten van vijf politiemannen in Dallas en het verwonden van nog eens zeven vorige week zette de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump bijgaand spotje, want dat is het toch, op Facebook. Daarin belooft-ie Amerika weer veilig te gaan maken (hoe zegt-ie er natuurlijk niet bij) en dringt er bij het volk op aan

solidair met de wetgevende macht te zijn. Voorspelbaar dus. Trump praat ook kort over armoede en banen (‘We need jobs, and we’re gong to produce those jobs‘ zegt-ie Frank Underwood/Kevin Spacey in House of Cards na ), misdaad en rasconflicten in Amerika voordat hij besluit met “Now is the time for prayers, love, unity and leadership. … We will make America safe again.”

Lees ook:Frank Underwood/Kevin Spacey uit ‘House of Cards’ in race om Witte Huis meldt spotje Netflix
Lees ook:Seizoen 2 House of Cards ‘exclusief te koop’ bij Volkskrant meldt advertentie
Lees ook:Trump praat over golf en grasverzorging tijdens Brexit spot Hillary Clinton in spotje
Lees ook:Starbucks-reclame voor banenplan VS, stort zelf $5 mln
Lees ook:Officiële reclame-trailer seizoen 4 van ‘House of Cards’ dat 4 maart op Netflix start

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.