Trump praat over golf en grasverzorging tijdens Brexit spot Hillary Clinton in spotje

Ook Brexit is voor Hillary Clinton aanleiding voor een scherpe aanval op concurrent Donald Trump. Terwijl een groot deel van GB -en Schotland- in zak en as zit als gevolg ervan praat Trump over golf, het nieuwe sprinkler irrigatiesysteem voor het gras van zijn nieuwe Schotse golfresort Turnberry dat hij onlangs opende. In echte Journaal-beelden. En ‘erger’ nog. De voice-over: “Every president is tested by world events. But Donald Trump thinks about how his golf resort can profit from them.” Het

30-seconden spotje van Clinton eindigt met: “In a volatile world, the last thing we need is a volatile president.” Volatile? Volatiel zeggen sommigen, want Nederlands. Maar ook: vluchtig, vergankelijk, voorbijgaand, eindig. Eindig? Niet eens aan beginnen .

Lees ook:Vrouwonvriendelijke Donald Trump aangepakt in spotje Hillary Clinton
Lees ook:Hillary Clinton maakt reclame voor zichzelf in Getting Started-video
Lees ook:Donald Trump gaat Amerika weer veilig maken zegt-ie in spotje
Lees ook:Justin Bieber, Taylor Swift, Donald Trump: kerstspot Macy’s
Lees ook:Naomi Campbell: reclame voor Russisch vastgoedvriendje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.