Gewonnen Loden Leeuw op vakantie gestuurd door TUI (maar komt-ie wel terug?)

Bij de ontvangst van dat ‘vreselijke beest’ van Radar‘s Antoinette Hertsenberg maandag gaf de pas deze zomer benoemde Chief Marketing Officer Frans Leenaars van TUI Western Europe al een slim gepland schot voor de boeg: de zijn reisorganisatie ten deel gevallen Loden Leeuw was ook aan een vakantie toe. En ging aan de slag met reclamebureau Crossmarks om het vast vooraf bedachte just in case-plannetje uit te voeren. Leuk. Leenaars benadrukte in de LL-uitzending dat

het uiteraard nooit TUI’s bedoeling was geweest om mensen te irriteren, maar juist om ze een fijn vakantiegevoel te geven. Het spotje met dat andere monster was nota bene goed uit consumententesten gekomen sprak hij verbaasd. Toch wordt dat  volgens de kijkers zo irritante ‘monster’ langzaam naar de achtergrond gedrongen in commercials, zei hij ook. Zonder de indruk te wekken dat dat onder druk van de Loden Leeuw-uitreiking was. Jammer voor mevrouw Hertsenberg natuurlijk. Het ludieke filmpje, met Beethoven’s 5 Secrets als achtergrondmuziek, is in één dag gefilmd, gemonteerd en gepubliceerd, meldt site Fonk. En is gelukkig goed ontvangen door de kijkers . Leuke gratis publiciteit dus voor TUI. Elk nadeel heb ze voordeel, zei Johan Cruyff al…

PS Heb nergens gelezen dat-ie al terug is van vakantie, jij? . Misschien komt die Loden Leeuw wel nooit meer terug… En waarheen die vakantie is gegaan weten we ook al niet. Misschien wel terug naar zijn geboorteland, Afrika .

Lees ook:‘Loden Leeuw faalt in opzet omdat sancties ontbreken’
Lees ook:Tim en Tom Coronel laten ijsbaan ineens heel in Allsecur-spotje
Lees ook:Paay/Miljoenenspel & Zalando krijgen Loden Leeuwen 2012
Lees ook:Loden Leeuw vanavond: Kelder, Van Gaal, Ali B., JGF?
Lees ook:‘De Loden Leeuw werkt niet.’ Moet-ie dan maar weg? POLLETJE Reclamewereld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.