Kleine Badr Hari in parodie Calvé pindakaas reclame

Je moet het maar durven, kickboxer Badr Hari op de hak nemen. De Voorburgse presentator Eric Bouwman, ook één van de mannen van Radio West-presentatrice Debby Roukens, draait er zijn hand niet voor om. Meldt Omroep West. Hij maakte een filmpje in de vorm van een afgekeurde pindakaas-reclame (van Calvé, zie de vorige echte, met kleine Robin van Persie). Dat gaat viral op social media. Bouwman

speelt de trainer van Badr. ‘Badr’tje, kom maar even wisselen’, zegt hij sussend na de massale vechtpartij. Nadat het filmpje ook in tv-programma RTL Boulevard te zien was, rezen de kijkcijfers de pan uit, aldus de omroep.

Lees ook:Badr Hari woest op zender Comedy Central om advertentie
Lees ook:Robin van Persie in nieuw spotje Calvé-pindakaas
Lees ook:Na Messi, Beckham: Adidas en Rotterdamse roots Van Persie
Lees ook:Robin van Persie nieuwe reclamegezicht Boss Bottled
Lees ook:Robin van Persie neemt zweefduik in pindakaas-inhaker Calvé

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.