Badr Hari woest op zender Comedy Central om advertentie

Als deze advertentie in de kranten verschijnt, gaan wij hier een zaak van maken.’ En de advertentie van tv-zender Comedy Central over de serie Anger Management, waarin de naam van Badr Hari wordt gebruikt, danwel misbruikt, verscheen vandaag in gratis dagblad Sp!ts en is bijgaand te zien. Dus zal de kickbokser Hari Comedy Central nu wel een rechtzaak aanspannen. Want, meldt AT5, dat Shownieuws van onlangs citeert: ”Dit is onrechtmatig gebruik van de naam Badr Hari en voorts wordt inbreuk gemaakt op zijn

merkrechten.” De serie met Charlie Sheen is vanaf zondag a.s. iedere avond om 21.30 uur te zien bij CC. In de advertentie is te zien hoe ‘Hari’ in gesprek is met zijn psycholoog/agressie therapeut Sheen om te leren omgaan met zijn woede-aanvallen. De cliënt draagt een capuchontrui met daarop ‘Badr Hari’ in sierletters. UPDATE: de update staat vandaag/zaterdag 6/10 ook in De Telegraaf, dus waar wacht Hari nog op. Moet kansrijk zijn, zo’n claim, dus dat wordt dokken, lijkt me zo.

[PS]

Lees ook:Comedy Central maakt reclame voor ‘Roast of Charlie Sheen’
Lees ook:‘Oproep’ Veridian Dynamics als reclame Comedy Central-serie
Lees ook:Kleine Badr Hari in parodie Calvé pindakaas reclame
Lees ook:De anti-EK Voetbalcommercials van het jaloerse (:-) Comedy Central
Lees ook:Prachtbillen in reclame Comedy Central-hitserie Californication

3 reacties op “Badr Hari woest op zender Comedy Central om advertentie

 1. T. Kaartjes

  Begrijpelijk, maar hij zou er tegen moeten kunnen.

    /   Beantwoorden  / 
 2. Job Blink

  Wat? Nu al in geldnood? Hoelang kent ie Miss Cruijff nou eigenlijk… ;-)

    /   Beantwoorden  / 
 3. Mosz

  badr hari en zijn advocaat zullen natuurlijk geen enkele kans laten liggen als ze de aandacht van de lopendende rechtzaak kunnen afleiden en mogelijk zijn publieke profiel kunnen verhogen. Daarmee proberen zij de kans te verhogen op een gunstige uitspraak voor zijn lopende rechtzaak.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.