Robin van Persie neemt zweefduik in pindakaas-inhaker Calvé

De recente ‘Wie is er niet groot mee geworden‘-commercial met de kleine Robin van Persie kon natuurlijk niet overgemaakt worden, haha, maar in de krant lukt het wel. Blijkt uit een erg leuke pindakaas-inhaker vandaag. Van Unilever-merk Calvé, natuurlijk. De jonge Robin met Excelsior-shirt aan zweeft door het beeld, gelijk zijn vader, de Flying Dutchman, die de gelijkmaker, dat magistrale kopdoelpunt voor zijn rekening nam tegen Spanje. En dan moet je vroeger wel pindakaas gegeten hebben… (peanut butter zeggen ze in Van Persie Town Manchester) De inhaker (KLIK erop om wat te vergroten) staat in afgebeeld De Telegraaf vandaag, het verantwoordelijke reclamebureau is Alfred, dat trouwens ook, maar dat terzijde, het wakkere dagblad tot zijn klantenkring mag rekenen.

PS Zie ook hoe Stabilo per flipboek inhaakte en McDonald’s, ook per spotje, bron Richard Otto.

[PS] Leuk blog, Reclamewereld? Like dan ff HIER.

Lees ook:Gatverdegatver Butterfingers van Nestlé maakt reclame
Lees ook:Snickers gaat naar de haaien voor steun met pindareclame
Lees ook:Robin van Persie in nieuw spotje Calvé-pindakaas
Lees ook:Na Messi, Beckham: Adidas en Rotterdamse roots Van Persie
Lees ook:Robin van Persie nieuwe reclamegezicht Boss Bottled

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.