Jumbo maakt reclame voor wc papier en Allerslimste Koop

Een Laagste Prijs-garantie kennen we al bij Jumbo, nu we er mee worden doodgegooid in de reclameblokken op tv. Maar nu komen er ook Allerslimste Koop- (huismerk) producten bij. Te beginnen met… wc papier, in de tekst toiletpapier genoemd, voor de grote boodschap. Arme A-merk fabrikanten. Of zouden ze ook voor Jumbo produceren? Leuke kop boven sterke advertentie van reclamebureau Alfred in o.m. De Telegraaf en Sp!ts vandaag, en leuk geschreven tekst ook. KLIK op advertentie om ‘m wat te vergroten. Over dat wc, nee, toiletpapier, dat er elke dag ‘doorheen vliegt’ zegt de tekst onder meer: ”Dus prettig als dat een beetje betaalbaar is. En aan de andere kant wil je niet met schuurpapier op het kleinste kamertje zitten.” Zeker weten. Allerslimste Koop geldt voor producten ‘van topkwaliteit, maar dan voor een Hollands prijsje.’

Lees ook:Jumbo verdedigt zich tegen prijzenaanval Lidl in advertenties met eigen merken
Lees ook:Allerslimste koop bij Jumbo-spotje met dank aan Louis van Gaal en de belastingadviseur
Lees ook:Jumbo viert ‘hoogste prijs’ met dank u-advertentie
Lees ook:Inhaker Dag van de Duurzaamheid: Essent neemt stapjes
Lees ook:Prijzenaanval Jumbo op A-merken van Albert Heijn in de reclame

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.