Sotchi: Drenthe maakt al reclame voor teruggekeerde Olympische helden

Ze zijn nog niet eens in actie en de provincie Drenthe maakt vandaag al reclame voor de verwelkoming van de uit Sotchi teruggekeerde Olympische helden. Die vliegen namelijk op maandag 24 februari rechtstreeks vanuit Sotchi naar die provincie, als we de inhaker in Telesport van vandaag -in de speciale bijlage van De Telegraaf staan meer inhakers- mogen geloven (KLIK erop om wat te vergroten). ”In Welkom Thuisstad Assen wordt Olympic Team NL gehuldigd. Dit feest mag je niet missen. Vier het live mee en geniet van diverse optredens.” Volgen voor alle actuele informatie kan via FB. Drenthe doet wat met je. In de piepkleine lettertjes rechtsbovenaan in te lezen dat de campagne van Drenthe is medegefinancierd door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling en Samenwerkingsverband Noord Nederland, Koers Noord. Toch goed van Europa Na Zwolle, Amsterdam, Haarlem en Den Bosch is de Drentse provinciehoofdstad de vijfde stad op een rij die de nieuwe nationale helden een warm welkomsbad voorschotelt, meldt De Telegraaf. Anita ter Veld, evenementencoördinator bij de gemeente Assen in krant vandaag: ”We hopen dat we tussen de 5.000 en 10.000 mensen kunnen verwelkomen. We hebben de met TT en de Vuelta al laten zien grote evenementen te kunnen organiseren, dus we waren direct erg enthousiast toen NOC*NSF ons hiervoor benaderde. Dit is een unieke kans om te laten zien dat Assen meer is dan een TT-stad.”

PS Leuk blog, Reclamewereld?

Lees ook:Kritiek op Fries reclamegeld voor politieserie Moordvrouw met Wendy van Dijk
Lees ook:Gamma Racing Day heeft ‘Dakar’ als thema meldt advertentie (met 2 gratis tickets)
Lees ook:Racing Day: sponsor Gamma haakt in met zuinig karretje
Lees ook:Noord Lease nieuwe hoofdsponsor FC Groningen
Lees ook:Utrecht komt met reclame op rotonde in ruil voor onderhoud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.