Gamma Racing Day heeft ‘Dakar’ als thema meldt advertentie (met 2 gratis tickets)

Het grootste gecomineerde auto-, motor- en kartrace evenement van Europa.’ Toe maar. Daar is-ie weer, de Gamma Racing Day, begin augustus op het TT Circuit in Assen, nu met ‘Dakar’ als nieuw thema. Dat meldt de aankondigingsadvertentie vandaag in dagblad De Telegraaf, met als actie dat je twee gratis toegangskaartjes (waarde €12 elk) eronder in de krant uit kan knippen (KLIK erop om te vergroten). Deze pagina van Reclamewereld vergroten en printen gaat vast niet lukken, sorry . Maar hier, op de Gamma-site, lukt het misschien wel. Met optredens van onder andere Dani Pedrosa, Gerard de Rooy, Tim Coronel.De bekende bouwmarkt is hoofdsponsor van de dag, die op de site als ‘Het grootste gecomineerde auto-, motor- en kartrace evenement van Europa‘ wordt aangeprezen. Andere sponsors naast Gamma zijn de provincie Drenthe, Yamaha, Veronica, Ford, LDP (event marketing) en sportkatern Telesport van diezelfde wakkere krant.

Lees ook:Advertentie Racing Day Gamma met gratis kaartjes
Lees ook:Gamma Racing Day op 4 augustus in Assen in de reclame
Lees ook:Dichter bij Sail komen dan De Telegraaf doet kan niet claimt advertentie
Lees ook:Formido viert verkiezing tot ‘Beste webshop bouwmarkten’ door consument met advertentie
Lees ook:Met ‘Snelle klus’ haakt Gamma in op eigen Racing Day

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.