Reclame oorlogje Lidl en Aldi rond wasmiddeltests Consumentenbond

Lidl en Aldi adverteren tegen elkaar op met wasmiddeltests deze maand februari van de Consumentenbond. Met de merken Formil van Lidl en Una van Aldi. Beste getest, beste koop, enzovoorts. KLIK erop om wat te vergroten. Ze staan/stonden in onder meer De Telegraaf (Aldi vandaag) en Metro (Lidl). Maar Aldi gooit er een schepje bovenop in de advertentie vandaag. Olie op de golfjes van ‘t wasmiddeloorlogje: met Beste Koop Fritella-frituurolie. En om te blussen, wijn: Een Beste getest- en een Beste Koop-fles. Maar dat laatste was nog van januari 2014. Toch maar eens proberen, die Kaapse Pracht voor nog geen €3. Om de Consumentenbond te testen

Lees ook:‘Beste getest & Beste koop’-dag Aldi in reclame vandaag
Lees ook:Aldi maakt reclame met ‘laagste prijs huismerken’
Lees ook:Volgens Consumentenbond moet Sint voor choco kruidnoten naar Aldi zegt reclame
Lees ook:Lidl-reclame jubelt over groente-oordeel Consumentenbond
Lees ook:Lidl maakt weer ‘Consumentenbond reclame’ met Formil

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.