Gamma Racing Day op 4 augustus in Assen in de reclame

Denk je aan een doe-het-zelver, dan denk je aan de sponsoring van TT-races, toch? Logische combi, niet waar. Kennelijk. In de krant vandaag wordt de Gamma Racing Day aangekondigd: zondag 4 augustus in Assen. Op een advertentie van een hele pagina in Sp!ts en De Telegraaf, met twee uit te knippen gratis toegangskaarten, t.w.v. €12 erop. We vrezen dat een printje van deze onlinepagina geen zin heeft. Het betreft ‘de grootste gecombineerde racedag van het jaar,” meldt de advertentie (KLIK erop om wat te vergroten). Kijken naar auto-, motor- en kartraces en stunts ”met als hoogtepunt de Formule 1-demonstratie van Red Bull Racing.”  Voor paddocktickets en kaarten voor de trainingsdagen wordt verwezen naar de site en/of tfn nr 0592 318055.

Lees ook:Advertentie Racing Day Gamma met gratis kaartjes
Lees ook:Laatste kaarten ‘Vrienden van Amstel Live’ worden verloot meldt advertentie
Lees ook:Gamma Racing Day heeft ‘Dakar’ als thema meldt advertentie (met 2 gratis tickets)
Lees ook:Racing Day Gamma-reclame met gratis kaartjes en Scuderia Toro Rosso F1 & Max Verstappen
Lees ook:Avondje Ajax-reclame: Jong Ajax en Ajax Vrouwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.