Advertentie Racing Day Gamma met gratis kaartjes

Gamma’s Racing Day, het ‘grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa’, komt er weer aan, op 3 augustus op het TT Circuit van Assen. Uit de advertentie in dagblad Sp!ts vandaag kun je twee gratis toegangskaarten van €12 knippen. Maar wat als je de digitale editie leest, ‘m vergroot en daar de kaartjes uit knipt? Kom je dan ook gratis in? Geen idee. Hier kun je ze zeker gratis downloaden.  ”De Gamma Racing Day trakteert je op een professionele racedag met een unieke sfeer,” meldt de advertentietekst. ”Je zit gratis op de beste tribunes en geniet van auto-, motor- en kartraces, maar ook van wereldtoppers als het Infiniti Red Bull Racing Formule 1-team en de snelste motorracer van Nederland Michael van der Mark. Op de Gamma Racing Day mogen kinderen opstappen op BMX-fietsen, quads, minibikes en gratis karten.” Ga voor paddock tickets (kinderen tot 12 jaar gratis toegang) en kaarten voor de trainingsdagen naar Gamma Racingday of bel 0592 – 318 055. Mediapartners Discovery Channel, waar je kans maakt op een ‘unieke Race Experience, en Disney XD.

Lees ook:Gamma Racing Day op 4 augustus in Assen in de reclame
Lees ook:Renault-advertentie haakt in op winst met F1-motoren
Lees ook:Gamma Racing Day heeft ‘Dakar’ als thema meldt advertentie (met 2 gratis tickets)
Lees ook:Fietsen en racen in superspotjes Samsung Mobile
Lees ook:Racing Day: sponsor Gamma haakt in met zuinig karretje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.