Bestuur SNS Reaal spreekt via een advertentie in de krant

Een nationalisatie heeft geen directe gevolgen voor u.” De nieuwe financiële dienstverlener van de staat SNS Reaal spreekt tot haar klanten via een – wel heel korte- brief in twee dagbladen. En geeft verder geen toelichting. De advertentie van een halve pagina, KLIK erop om te vergroten waardoor ie goed leesbaar wordt, stond zaterdag in het AD en vandaag in De Telegraaf. Dat was het. Wie na het lezen ervan nog vragen heeft wordt door het bestuur olv de nieuwe topman Gerard van Olphen (ex Achmea) verwezen naar de websites van de individuele bedrijven (zie overlees), klantenservice ”of gebruikelijke contactpersoon.” Tot slot o.m. de zin: ”Wij waarderen het dat u de afgelopen periode vertrouwen heeft gehouden in onze organisatie en danken u daar hartelijk voor.”

De bank- en verzekeringsmerken van SNS Reaal zijn SNS Bank, Reaal, Zwitserleven, RegioBank, ASN Bank, BLG Wonen, Proteq Dier & Zorg, Zelf.nl en Route Mobiel.

PS Nu nog een vriendelijk woordje voor de (voormalige) aandeelhouders en (achtergestelde) obligatiehouders. En, uh, zitten er geen SNS Reaal-klanten bij de Volkskrant, om maar eens een andere krant te noemen… (advertentie zou overigens ook in regionale kranten komen te staan)

Lees ook:SNS Reaal licht compensatieregeling woekerpolissen, eh, beleggingsverzekeringen, toe in advertentie
Lees ook:Uw geld kan wereld veranderen zegt ASN Bank in campagne
Lees ook:ASN Bank-reclame voor goed bezig zijn in najaarscampagne
Lees ook:Gratis ThermoCard in reclame Natuur & Milieu
Lees ook:Anouk als ‘enge kerel’ in de nieuwe ING-commercial

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.