Uw geld kan wereld veranderen zegt ASN Bank in campagne

De tweede Triodos-commercial is net uit, over nut en onnut van economische groei, en ik dacht: waar blijft ASN Bank, die zich ‘de grootste duurzame bank van Nederland noemt‘? Hier dus, met een spotje over hoe Uw geld kan de wereld veranderen en een advertentie die ik uit de Volkskrant van maandag j.l. plukte. KLIK erop om wat te vergroten, maar dan nog is de tekst nauwelijks te lezen helaas. Daarom hier enkele zinnetjes eruit. Over het hypotheekgeld verstrekt aan moeder SNS Reaal natuurlijk geen woord.  Wel over investeren in ‘wonen en zorg’ zonder in detail te gaan. ”Want als steeds mer mensen kiezen voor een bank die weigert geld te verdienen aan zaken die slecht zijn voor ons milieu of onze samenleving. En als steeds meer mensen kiezen voor een bank die investeert in duurzame energie, energiebesparing, onderwijs, recycling, waterbeheer, wonen en zorg, dan kunnen we de wereld samen mooier maken.”

Lees ook:Hé, de ASN Bank heeft ontdekt hoe belangrijk geld is in spotje
Lees ook:In een gezonde financiële wereld ligt macht niet bij de bank zegt Knab
Lees ook:‘Duurzaam merkenspel’ als reclame voor ASN Bank
Lees ook:Gedegen bankieren? Doe je op de Duitse manier, zegt spotje
Lees ook:Zorg gaat helaas over geld zeggen zorgverzekeraars die in advertentie op een dialoog aansturen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.