EK-verlies Oranje: ING durft als enige adverteerder nog in te haken

Waarom speelde het Nederlands Elftal zo slecht? Zullen we dat ooit weten? Enfin, het Oranje-inhaken op tv en in de krant is meteen ten einde. In De Telegraaf op Zondag, de enige krant die op zondag verschijnt (hulde!), ging geen reclamemaker de mist in. Juichende inhakers ontbraken (of waren eruit gehaald op 't laatste moment, kan ook nog). Maar ING, sponsor van oranje, ging stug door, ook op tv gisteravond, met een aangepaste best aardige commercial met Johan, Jan en Ellen. Bij de STER is vervangen een fluitje van een cent, en ING en reclamebureau Leukwerkt hadden, verstandig dus, rekening gehoden met een verlies in de knock-out fase. De serie met de twee leeuwen in de krant, de blauwe van de Postbank en de orange van ING (en de enige binnenkort), ging ook gewoon door vandaag. Werd ook aangepast, en ook best aardig. ''Het werd 'm even te veel'', zegt de overblijver (de Postbankleeuw!) over z'n verdwenen oranje leeuwenmaatje.

 

Lees ook:Lidl maakt reclame voor Oranje, snijbonen en aubergines
Lees ook:‘Ze hebben gevochten als leeuwen,’ zegt ING in WK-inhaker
Lees ook:KNVB NK Beach Soccer start vandaag meldt advertentie
Lees ook:C1000 haakt in op uitschakeling EK met ‘Pech!’ Wát, pech?
Lees ook:Trots op Oranje! Telegraaf maakt reclame voor WK-terugblik

2 reacties op “EK-verlies Oranje: ING durft als enige adverteerder nog in te haken

  1. pas

    Herkansing, Nederland moet officeel protest aantekenen i.v.m. de terechte gele kaart die een Rus kreeg na een overtreding op Sneijder. De scheids trok deze kaart in nadat bleek dat de bal over (????) de achterlijn was. Tussen het moment van “de bal over de achterlijn” en de overtreding zat zo weinig tijd dat de scheids dit niet eerder had kunnen kenbaar maken en de overtreding dus onterecht begaan werd. Gewoon a.s. dinsdag de verlenging tegen 10 Russen overspelen, en zo hopelijk alsnog een elftal terecht in de halve finale krijgen.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Redactie, Michael

    Wishful thinking heet dat. De Britse pers heeft een andere lezing: de grensrechter zou de scheids gemeld hebben dat het geen overtreding was… Lijkt mij onwaarschijnlijk. Ach, de Russen hebben zeer verdiend gewonnen, laat het rus-ten.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.